AANNEMERSBEDRIJF VAN RIJSWIJCK

EEN BEWUSTE KEUZE VOOR DE TOEKOMST


We zijn een compact familiebedrijf met korte communicatielijnen en een no nonsens handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Bij ons dus geen verborgen agenda’s, maar transparant doen wat je afspreekt en belooft. Bovendien zijn we een solide bedrijf met een hoge solvabiliteit. Een bedrijf met een hoogwaardige kern van vaste medewerkers en een trouwe flexibele schil. De continuïteit is hierdoor geborgd.

 

De werkwijze van Aannemersbedrijf Van Rijswijck heeft als basis een gespecificeerde begroting. Zo’n open calculatie garandeert een eerlijke relatie met onze opdrachtgevers. Het gaat tenslotte niet om de offerte maar om de rekening. Duidelijkheid en helderheid zijn kenmerken van onze werkzaamheden. Daarom is er voor u steeds maar één aanspreekpunt. Als opdrachtgever van Aannemersbedrijf Van Rijswijck komt u niet voor verrassingen te staan!

'Bouwen' en 'kwaliteit' wordt door ons in één adem genoemd, wij vinden dat deze woorden niet los van elkaar gezien kunnen en mogen worden.

Wij werken met zo'n 100 goed opgeleide vakmensen die het klappen van de zweep kennen. Daarnaast beschikken wij over een eigen timmerwerkplaats en zetten we elke dag ruim 34 bedrijfswagens in voor onderhoud en andere werkzaamheden. Onze serviceafdeling is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Veilig gebruik van een goede uitrusting en de juiste materialen zorgen ook hier voor kwaliteit. Het spreekt voor zich dat Aannemersbedrijf Van Rijswijck altijd volgens de laatste milieunormen en –eisen werkt.