Bevlogen en betrokken. Wij zijn echt familiebedrijf in de beste betekenis van het woord. U kunt rekenen op een strakke organisatie en u heeft steeds één aanspreekpunt per project. Zo'n 100 goed gekwalificeerde medewerkers zijn ervaren en oplossingsgericht. U bent verzekerd van echt vakmanschap.

Utiliteitsbouw

Van zorg en onderwijs tot logistiek en bedrijfsleven. Onze specialisten kennen de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen in deze branches door en door. De vergrijzing, Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe Leren en de toenemende behoefte aan verduurzaming en vervanging, stellen hoge eisen aan de omvang, functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid van gebouwen. Met ruim 80 jaar ervaring in de utiliteitsbouw en een optimale procesbeheersing, kunt u rekenen op een mooi, functioneel en duurzaam gebouw. Op tijd opgeleverd en binnen budget gerealiseerd.

BEKIJK GERELATEERDE PROJECTEN

Woningbouw

De woningmarkt verandert ingrijpend. Eén van de belangrijkste opgaven is de verduurzaming van de woningvoorraad. Woningen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het energiegebruik en de CO2-uitstoot. Energiekosten stijgen. Betaalbaar wonen vraagt om energiezuinigere woningen. Daarnaast speelt de individualisering van nieuwbouwwoningen een grote rol. Consumenten bepalen zélf hoe en waar zij willen wonen. Onze kracht ligt in het proces- én bewonergericht bouwen. Dat is het resultaat van ruim 80 jaar ervaring in woningbouw en -renovatie.

BEKIJK gerelateerde PROJECTEN

Verbouw

Als totaalaannemer biedt Van Rijswijck u een breed dienstenpakket waarbij alle veel voorkomende verbouwingswerkzaamheden vertegenwoordigd zijn. Met een team van ervaren bouwprofessionals ontzorgen wij u bij uw verbouwing en zorgen wij dat achter de schermen alles geregeld wordt. Door onze uitgebreide ervaring kunt u bij ons terecht voor het verbouwen van zowel kantoren, winkels, appartementencomplexen en woningen. Met een gestructureerde en heldere werkwijze gaan wij aan de slag met uw verbouwing en kunnen wij ook randzaken regelen zoals vergunningen en het uitvoeren van bouwtekeningen en constructieberekeningen. Hierbij wordt de kwaliteit gegarandeerd door onze kwaliteitsnorm en krijgt u een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie zodat die altijd op de hoogte is van uw project. Door onze eigen timmerwerkplaats kunnen we flexibel werken en altijd direct inspelen op uw specifieke wensen.
Aannemersbedrijf Van Rijswijck is onder andere actief voor VvE beheerders, woningbouwverenigingen en particulieren.

bekijk gerelateerde projecten

Onderhoud / renovatie

Paraat en professioneel. Het gaat altijd om maatwerk. Daarom kiest u voor vakmensen die problemen oplossen. Doelgericht gaan onze allround vakmensen voor u aan de slag. Met zo’n 20 bedrijfswagens, voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen, verzorgen zij voor u al het onderhoud, reparaties en renovaties.

Wij treden hier op als aannemer en hebben vakmannen voor alle veel voorkomende disciplines onder ons dak. Zo kunnen wij onderhoud/renovatie van uw kantoor, appartementencomplex, woning of monument volledig coördineren en uitvoeren. Een heldere werkwijze waarbij u inzicht houdt in het onderhoud/renovatieproces en het object een optimale totaalaanpak die zichtbaar zijn vruchten afwerpt. Daarbij renoveren en onderhouden wij wijken en woningen van woningcorporaties met als doel een gezondere wereld achter te laten voor de volgende generatie. Planmatig/ grootschalig onderhoud is daar onderdeel van waarbij o.a. de “soft skills” van onze medewerkers van groot belang zijn.

BEKIJK GERELATEERDE PROJECTEN